Служба је тренутно измештена у просторије Кожног диспанзера, где је била Ковид амбуланта.

 

Адреса: Милоша Обреновића 4 , 26101 Панчево

Контакт телефон: 062\804-85-93.

Радно време радним данима: од 07 до 19 часова; суботом: од 07 до 13 сати. недеља је нерадни дан.

За време празника радно време служби је до 12 сати.                                     

Кликните за: Актуелни распоред рада лекара

Служба кућног лечења и неге основана је 1997. године, у марту месецу, као посебна организациона јединица Дома здравља и од априла 2015. је у ул. Милутина Бојића Б.Б, на спрату Амбуланте ,,Стрелиште", улаз из парка.

Служба је основана према препоруци Светске здравствене организације, као продужетак болничког лечења, а ради скраћења боравка пацијената у болници.

Служба збрињава онколошке, неуролошке, хируршке, пулмолошке и интернистичке пацијенте.
Заједничко за све њих је да су привремено или трајно неспособни да оду до свог изабраног лекара, а неопходно им је праћење здравственог стања.

На почетку рада служба је имала два лекара, три медицинске сестре и једног возача.
Тренутно колектив Кућног лечења и неге чине три лекара, девет медицинских сестара, један возач, као и једна хигијеничарка.
Услуге Кућног лечења и неге обухватају давања венске терапије путем инфузија, превијања хируршких и нехируршких рана (декубити, улкуси), превијања спољашњих фиксационих апарата, некректомије, замена урирарних катетера, а посебно се придаје значај здравствено васпитном раду, а све  то у сарадњи са породицом пацијента.

Нама је битно да поред медицинске помоћи, пацијентима и породици, пружимо топлу људску реч подршке и разумевање, јер смо ми болница у кући.

 

Начелник службе:  Светлана Рогожарски, прим. др специјалиста опште медицине

Главна медицинска сестра: Слађана Јасика