Реновирање амбуланте Дома здравља у Војловици приведено крају


 

Завршетком постављања подова, реновирање амбуланте Дома здравља у Војловици приведено је крају и тиме су стечени услови да амбуланта функционише у одговарајућим хигијенским условима.

 

Пацијенти, који су последњих месец дана, док су трајали радови, ишли у ХИП-ову амбуланту, сада долазе у своју матичну амбуланту.

 

Првог радног дана лекарску помоћ је потражило више од тридесет пацијената у једној смени. 

 

Амбуланта у Војловици има пет хиљада здравствених картона, што указује да је потреба адаптације простора била више него неопходна. Првог радног дана, на реновирани простор су се навикавали и запослени у амбуланти и пацијенти.

 

- У завршној фази реновирања амбуланте у Војловици било је постављање подова. Пре годину и по–две завршени су крупни радови. Док су радови трајали, радили смо у ХИП-овој амбуланти. Сада смо се вратили у лепши и чистији простор, са бољим условима за рад, рекла је докторка Добрила Жупић, шеф здравствене амбуланте "Војловица".

 

Три лекара се брину за здравље пет хиљада пацијената, колико има картона у овој амбуланти. Сами пацијенти који су дошли код лекара и чекали да буду примљени уочили су да је амбуланта много уреднија, чак пријатнија.

 

Радно време амбуланте у Војловици је од 7 до 20 часова. Прегледи се заказују путем телефона на број 366 313 сваког радног дана пре подне од 8 до 12 часова и после подне од 14 до 17 сати.

 

Видео прилог можете погледати ОВДЕ.

 

Извор: РТВ ПАНЧЕВО, 02. новембар 2015. године.


Tagovi: 
Пријави се | Регистрација

Календар здравља


14.11. СВЕТСКИ ДАН БОРБЕ ПРОТИВ ШЕЋЕРНЕ БОЛЕСТИ
15.11. МЕЂУНАРОДНИ ДАН БОРБЕ ПРОТИВ ОПСТРУКТИВНЕ БОЛЕСТИ ПЛУЋА
20.11. МЕЂУНАРОДНИ ДАН ДЕТЕТА
25.11. МЕЂУНАРОДНИ ДАН БОРБЕ ПРОТИВ НАСИЉА НАД ЖЕНАМА