Почела Недеља обележавања здравља уста и зуба


 

 

 

 

За почетак обележавања Недеље здравља уста и зуба, у Стоматолошкој служби, на дечјем одељењу Дома здравља Панчево, данас је отворена изложба радова деце из вртића. Изложбу су посетила деца наших запослених радника. Радови ће бити излагани континуирано током читаве године, а најбољи цртежи ће бити послати на такмичење. Сваки малишан је добио воће, а др Анкић је својим сликовитим предавањем деци приближила посао зубара и важност очувања здравља уста и зуба.

 

 

 

 

 

Слике за данашње акције можете погледати ОВДЕ.

Прилог можете погледати ОВДЕ.

 

Стоматолошка служба је организовала активности поводом обележавања Недеље здравља уста и зуба и то: 

 

 

  • 17. маја у 12.15, у Школи родитељства (подрумске просторије) биће организовано предавање за труднице на тему Превенција болести уста и зуба у трудноћи. 
  • 19. и 20. маја у 9 сати,  вртићи Лане и Кекец гостују у ОШ ,,Бранко Радичевић". Деци ће бити одржано предавање и прегледани зубићи.
  • 19. маја у 9.30 сати у старчевачком вртићу два стоматолошка тима из Дома здравља ће деци прегледати зубиће и одржати и предавање.
  • 20. маја у 12 сати ће др Стана Кукић у Месној заједници у Качареву са својим тимом ће одржати предавање становницима Качарева.

 

 

 

Стоматолошка служба Дома здравља

Панчево, 17. мај 2016. год.


Tagovi: 
Пријави се | Регистрација

Календар здравља


1.12. СВЕТСКИ ДАН БОРБЕ ПРОТИВ ХИВ/АИДС-А
3.12. МЕЂУНАРОДНИ ДАН ОСОБА СА ПОСЕБНИМ ПОТРЕБАМА