Мобилном апликацијом до изабраног лекара


 

 

 

Поред заказивања прегледа код изабраног лекара путем Кол центра, мејла или телефоном, у свакој амбуланти прегледе код изабраног лекара Опште медицине, гинеколога и педијатра пацијенти сада могу да закажу и путем нове апликације “Изабрани доктор” за мобилне телефоне, коју је представило Министарство здравља.

 

 

 

 

- Пацијенти могу да закажу и откажу прегледе путем апликације “Изабрани доктор”, а то је почело крајем маја. Ова апликација  је још један начин да будемо што функционалнији. Статистика каже да велики број пацијента не дође на заказане прегледе, да ли због тога што забораве или су спречени. За овај начин заказивања потребан је паметан мобилни телефон и да знате свој ЛБО. Полако поједни пацијенти почињу да заказују путем апликације - рекла је др Зорица Сокић, специјалиста Опште медицине и лекар Дома здравља Панчево.

 

 

 

Мобилну апликацију "Изабрани доктор" грађани могу бесплатно да преузму са Гугл - плеј продавнице. За активацију апликације потребно је унети лични идентификациони број осигураника са картице здравственог осигурања, као и број мобилног телефона на који ће бити послат ПИН за активацију .

 

 

Видео прилог можете погледати ОВДЕ

Извор: РТВ Панчево, 5. јуни 2018. године

 

 

 

 

 


Tagovi: 
Пријави се | Регистрација

Календар здравља


1.6. МЕЂУНАРОДНИ ДАН ДЕЦЕ
4.6. МЕЂУНАРОДНИ ДАН ДЕЦЕ ЖРТАВА НАСИЉА
5.6. СВЕТСКИ ДАН ЧОВЕКОВЕ ОКОЛИНЕ
9.6. СВЕТСКИ ДАН БОРБЕ ПРОТИВ МОЖДАНОГ УДАРА
14.6. СВЕТСКИ ДАН ДОБРОВОЉНИХ ДАВАЛАЦА КРВИ
15.6. MЕЂУНАРОДНИ ДАН БОРБЕ ПРОТИВ НАСИЉА НАД СТАРИМА
26.6. МЕЂУНАРОДНИ ДАН ПРОТИВ ЗЛОУПОТРЕБЕ И КРИЈУМЧАРЕЊА ДРОГЕ