Мобилном апликацијом до изабраног лекара


 

 

 

Поред заказивања прегледа код изабраног лекара путем Кол центра, мејла или телефоном, у свакој амбуланти прегледе код изабраног лекара Опште медицине, гинеколога и педијатра пацијенти сада могу да закажу и путем нове апликације “Изабрани доктор” за мобилне телефоне, коју је представило Министарство здравља.

 

 

 

 

- Пацијенти могу да закажу и откажу прегледе путем апликације “Изабрани доктор”, а то је почело крајем маја. Ова апликација  је још један начин да будемо што функционалнији. Статистика каже да велики број пацијента не дође на заказане прегледе, да ли због тога што забораве или су спречени. За овај начин заказивања потребан је паметан мобилни телефон и да знате свој ЛБО. Полако поједни пацијенти почињу да заказују путем апликације - рекла је др Зорица Сокић, специјалиста Опште медицине и лекар Дома здравља Панчево.

 

 

 

Мобилну апликацију "Изабрани доктор" грађани могу бесплатно да преузму са Гугл - плеј продавнице. За активацију апликације потребно је унети лични идентификациони број осигураника са картице здравственог осигурања, као и број мобилног телефона на који ће бити послат ПИН за активацију .

 

 

Видео прилог можете погледати ОВДЕ

Извор: РТВ Панчево, 5. јуни 2018. године

 

 

 

 

 


Tagovi: 
Пријави се | Регистрација

Календар здравља


1.10. МЕЂУНАРОДНИ ДАН СТАРИХ
1.10. ОКТОБАР – НАЦИОНАЛНИ МЕСЕЦ ПРАВИЛНЕ ИСХРАНЕ
10.10. СВЕТСКИ ДАН МЕНТАЛНОГ ЗДРАВЉА
14.10. СВЕТСКИ ДАН ДАВАЛАЦА ОРГАНА
15.10. СВЕТСКИ ДАН ЧИСТИХ РУКУ
15.10. СВЕТСКИ ДАН СЛЕПИХ И СЛАБОВИДИХ ОСОБА
16.10. СВЕТСКИ ДАН ХРАНЕ
17.10. MЕЂУНАРОДНИ ДАН БОРБЕ ПРОТИВ СИРОМАШТВА
20.10. СВЕТСКИ ДАН ОСТЕОПОРОЗЕ
24.10. СВЕТСКИ ДАН БОРБЕ ПРОТИВ РАКА ДОЈКЕ
30.10. ДАН БОРБЕ ПРОТИВ МОЖДАНОГ УДАРА