Slika 1 new

Slika2 new

Slika 3new

Адреса: Доловачки пут 12км.

Контакт телефон: 013/2638-333

Радно време:

Aмбуланта ради понедељком, средом и петком.

Лекар од 14 до 18 часова, а медицински техничар од 12 до 20 часова.

Кликните за --> Актуелни распоред рада лекара

 

ZA Stari Tamis web

 

Амбуланта „Стари Тамиш“ је изграђена пре око 40 година и поседује површину од око 100 м2. Власник зграде у којој се налазимо је АД „Стари Тамиш“. Здравствена амбуланта припада Здравственој станици „Долово“, чији лекари и техничари раде у амбуланти.

У амбуланти има око 500 картона пацијената. Недељно се прегледа око 80 пацијената којима се пружи адекватна услуга.

Актуелно

Представници АЗУС-a у посети Дому здравља Панчево

Поштовани,

 

Обавештавамо вас да ће у среду, 22. маја 2019. године, у Дому здравља Панчево спољашњи оцењивачи Агенције за акредитацију здравствених установа обавити своју другу редовну акредитацијску посету.  

 

Ваш Дом здравља Панчево

Савремено лечење базалним инсулином: нове могућности

Које су нове препоруке у лечењу шећерне болести и које су нове могућности у савременом лечењу базалним инсулином имали су прилику да чују наши лекари запослени у Служби за здравствену заштиту одраслих. Континуирану медицинску едукацију, у петак 17. маја 2019. год, у просторијама Дома здравља Панчево, одржала је проф. др Теодора Бељић Живковић, спец. ендокринологије у КБЦ Звездара.

Веома је важно да особе оболеле од шећерне болести имају месечни план самоконтроле, контролишу дневни профил гликемија и што чешће врше контролу када постоје варијације у начину исхране или физичке активности.

 

Имунизација вакцином против хепатитиса Б

Хепатитис Б је вирусно запаљење јетре, узроковано вирусом хепатитиса Б. Овај вирус узрокује широк спектар клиничког испољавања болести: може да прогредира у хроничну болест са тешким последицама – цироза јетре, малигнитет, па и смрт.

ХРОХИЧНИ ХЕПАТИТИС ЈЕ У ТОЛИКО ЧЕШЋИ АКО НАСТАЈЕ У ДЕЧИЈЕМ УЗРАСТУ.

Стога, најзначајнија мера, која је унапредила превенцију хепатитиса Б, јесте ИМУНИЗАЦИЈА.

Прочитајте више ...

Ђурина школа победник овогодишње ,,Здраве школе"

Драги суграђани,

 

Обавештавамо Вас да су победници овогодишњег такмичења ,,Здрава школа" ученици ОШ ,,Ђура Јакшић".

Друго место су освојили ученици ОШ ,,Стевица Јовановић", а треће место ученици ОШ ,,Свети Сава".

Патронажна служба Дома здравља Панчево, као и руководство наше Установе, овим путем честита свим учесницима и учитељима на оствареним резултатима и уједно захваљује свима који су помогли да се ово такмичење већ осму годину заредом успешно реализује.

Хвала вам.

Ваш Дом здравља Панчево

ФИЗИЧКА АКТИВНОСТ И ЗДРАВЉЕ КОД ДЕЦЕ

Често слушамо преко средстава јавног информисање како је неопходно бављење спортом и физичким активностима у сврху очувања и унапређења здравља. Али, да ли сте се можда као родитељ упитали колико је физичка активност важан фактор здравља код вашег детета?

По препорукама Светске здравствене организације, нема доње и горње старосне границе за бављење физичким активностима. Она је препоручена свима и у свако доба, у зависности од личних карактеристика и здравственог стања. За разлику од одраслих, код којих се физичка активност углавном наменски спроводи кроз бављење спортом и рекреацијом, деца је упражњавају и кроз игру, а ефекти су многоструки по очување здравља и правилан раст и развој.

Прочитајте више ...
Број телефона 013 / 309 - 200
Емаилoffice@dzpancevo.org
АдресаМилоша Обреновића 2-4, 26000, Панчево