Slika 1 new

Slika2 new

Slika 3new

Адреса: Долово, Жарка Зрењанина 2

Контакт телефон: 013/2634-118

Радно време: од 07 до 20 часова

Суботом од 07 до 13 часова

Недељом од 07 до 12 часова

Кликните за --> Актуелни распоред рада лекара

ZS Dolovo web

 Здравствена амбуланта ДОЛОВО

 

Здравствена амбуланта Долово је изграђена 1969. године.

 

Амбуланта има:

СЛУЖБУ ОПШТЕ ПРАКСЕ:

Шеф здравствене амбуланте: др Милена Димитријевић

Главна медицинска сестра: Ивана Грбин Пауновић

 ПАТРОНАЖНУ СЛУЖБУ:

  • патронажна сестра

СТОМАТОЛОШКУ СЛУЖБУ:

  • стоматолог
  • стоматолошка сестрa

 

ПЕДИЈАТАР долази једном недељно (среда) и пружа педијатријске услуге деци од нулте до 15 године.

Амбуланта пружа здравствену заштиту пре свега, мештанима села Долова (око 6500 становника), али је често у ситуацији да пружа здравствене услуге и становницима околних места (Мраморак, Леанка, викенд зона...).

У здравственој амбуланти се налази око 5600 здравствених картона за одрасло становништво и око 800 картона деце од 0 до 15 године живота.

Током 2016. године на амбуланти је извршена комплетна реконструкција крова. Лекарске ординације и интервенције су опремљене новим намештајем и климатизоване.

Актуелно

АНТИГЕНСКО ТЕСТИРАЊЕ НА ПРИСУСТВО SARS-CoV-2 НА ЛИЧНИ ЗАХТЕВ

Поштовани суграђани,

 

Према званичном саопштењу Кризног штаба РС за добијање дигиталног зеленог сертификата, неопходан је налаз референтне државне лабораторије.

Дом здравља Панчево обавља антигенско тестирање на лични захтев грађана на присуство SARS-CoV-2 . Тестирање се врши сваког радног дана (од понедељка до петка) БЕЗ ЗАКАЗИВАЊА, у времену од 10 до 12 сати у ПУНКТУ ЛАБОРАТОРИЈЕ 1 ( улаз поред Медицине рада), у Милоша Обреновића 4. Потребно је понети доказ о уплати утврђених средстава. Цена теста је 3500,00 динара. 

Резултати се издају истог дана.

Прочитајте више ...

ОТВОРЕНА АМБУЛАНТА КОВИД 2

Поштовани суграђани,


Због знатно повећаног броја пацијената који се јављају у Ковид амбуланту Дома здравља Панчево, отворили смо још једну амбуланту за ковид позитивне пацијенте.
Од данас, 23. октобра 2021. године, Ковид 2 амбуланта се налази у улици Милоша Обреновића 4 (бивши кожни диспанзер) и радиће у времену од 08 до 17 сати.

Амбуланта ,,Центар", која је до сада била у бившем кожном диспанзеру, се измешта у амбуланту ,,Доњи град", у улици Жарка Зрењанина 41, у Панчеву.

Контакт телефон амбуланте,, Доњи град" је 013/348-866, а радно време од 07 до 20 сати.

Прочитајте више ...

16. ОКТОБАР - СВЕТСКИ ДАН ХРАНЕ

ПРОИЗВОДЊА ХРАНЕ И БУДУЋНОСТ ПЛАНЕТЕ СУ (И) У НАШИМ РУКАМА

 

Већ је друга година заредом у којој се боримо са глобалном здравственом, али истовремено и једном од највећих друштвено-економских криза у историји човечанства.

У таквим околностима, не чуди што тема кампање која прати обележавање овогодишњег Светског дана хране остаје иста као и прошле године - „Наше акције наша су будућност”, чиме нас све позива на буђење личне одговорности и подизање колективне свести, подстиче на активизам и солидарност према ближњима, према заједници, према целој планети.

Светски дан хране један је од најважнијих датума у Календару јавног здравља. Обележава се већ три деценије, у преко 150 земаља света. За датум његовог обележавања, 16. октобар, симболично је узет дан када је основана Светска организација за храну и пољопривреду (Food and Agriculture Organisation - FAO). Ова агенција основана је давне 1945. године, непосредно по окончању Другог светског рата, са циљем да подржи, обједини и појача тадашње напоре свих земаља да што брже, и ефикасније превазиђу кризу изазвану разорним последицама рата.

COVID-19 представља нову историјску прекретницу. Пандемија је одавно препозната као много више од јавноздравственог потреса и тиме показала колико се здравље прожима кроз све друштвене системе. У протекле две године сви смо постали свеснији тога да је здравље неопходан услов опстанка и напретка друштва на свим нивоима, али исто тако и озбиљан фактор дестабилизације и неизвесности, онда када је нарушено.

Прочитајте више ...

ЗАКАЗИВАЊЕ ЗА ВАКЦИНАЦИЈУ НЕОПКРЕТНИХ ОСОБА

Поштовани,

 

Обавештавамо Вас да пријаву за вакцинацију непокретних особа против вируса КОВИД19 можете извршити путем следећег броја телефона: 064 893 13 33.

 

С поштовањем,

Ваш Дом здравља Панчево

Телефонска линија здравствене амбуланте ,,Нови свет" је поправљена

Поштовани суграђани,
 
Обавештавамо Вас да је телефонска линија здравствене амбуланте ,,Нови свет"  013/2516-487 поново успостављена.
Информације можете добити и даље путем мобилног броја: 062/806-91-40.
 
 
С поштовањем,
Ваш Дом здравља Панчево
 
Број телефона 013 / 317 - 901
Емаил
АдресаМилоша Обреновића 2-4, 26000, Панчево