ОБАВЕШТЕЊЕ: Акредитована обука о заштити и поступању са женама које су изложене насиљу


 

 

 

 

Дом здравља Панчево је 02. новембра 2017. године, по други пут био домаћин тродневне обуке о заштити и поступању са женама које су изложене насиљу. Први дан обуке одржан је 05. октобра 2017. године, други дан обуке је одржан 02.11.2017. године,  а датум одржавања трећег дана обуке ће бити 05. децембар, када ће Дом здравља Панчево исто бити домаћин. 

 Циљ ове обуке је обезбеђивање услова за што ефикасније поступање здравствених установа и доследне примене Посебног протокола Министарства здравља Републике Србије за заштиту и поступање са женама које су изложене насиљу, који је донет 2010. године, као и поступање у складу са обавезама прописаним Законом о спречавању насиља у породици (,,Сл.гласник РС" бр 94/2016.), који се примењује од 01.јуна 2017. године.

 

 

 

 

 

Ради ефикасније организације рада, руководство Дома здравља Панчево је оформило тимове, те ће обуци присуствовати: један тим из Службе хитне медицинске помоћи, тим из Службе за здравствену заштиту жена, тим из Службе за  здравствене заштиту радника, тим из Службе за здравствену заштиту деце и омладине, по два тима из Службе за здравствену заштиту одраслих (Општа медицина), директор и главна сестра Дома здравља Панчево.

 

 

 

ДОМ ЗДРАВЉА ПАНЧЕВО

 

 

 

 

 

 


Tagovi: 
Пријави се | Регистрација

Календар здравља


4.2. СВЕТСКИ ДАН БОРБЕ ПРОТИВ РАКА
15.2. МЕЂУНАРОДНИ ДАН ДЕЦЕ ОБОЛЕЛЕ ОД РАКА